Cordona Strain Gauge HRC Switch 

LES MER                                  

         LES MER

pdfAPPLIKASJONSLISTE
Se vårt modellutvalg til din sykkel

Meld deg på nyhetsbrev
Joomla Extensions powered by Joobi

NYHET Contour+2 PÅ LAGER

PLUS2Beauty Contour+2 er det neste skrittet innen action video. Vi har tatt de beste egenskapene fra ContourROAM og den orignale Contour+ og laget ett kamera som ikke bare er enda enklere å bruke, men har også bedre bildekvalitet, forbedret GPS og remote control via Bluetooth Appen.

Funksjoner:
GPS – Helt unikt for Contour kameraene er innebygd GPS. Med GPSn kan du vise hvor du har vært, se fart, høydemekter og avstand. Dette kan du enkelt dele på Facebook, Youtube og Vimeo.

Contour APP – Bruk mobilen din for å stille inn kameraet og bildet du ønsker. Bruk også mobile din som en fjernkontroll og sett igang kameraer når du ønsker. Rec og Power i samme knapp – Ingen power knapp bak, ingen standby. Lengre batterikapasitet og kom kjappere igang med filmingen.

Forbedret video – Sensoren er justert og vil gi det beste bildet Contour hittil har produsert. Super Slow Motion – Contour+2 kan filme i 4 forskjellige HD oppløsninger inkludert 1080p, men det kan også filme I 120fps I 480p.

Undervannshus inkludert – Kameraet er vannavstøtende og tåler regnvær men skal du under vann så trenger du undervannshuset og dette har vi lagt med i pakken.

Sexy look – Contour kameraene har vunnet flere premier for sitt design og med sin slanke kropp så sitter Contour meget fint på alt det monteres på. Strømlinjeformet, lett og sexy!

Mikrofonutgang – Trenger du ekstra klar lyd så bruke ekstern mic. Lyden kan lett justeres i Storyteller eller i mobil applikasjonen.

Live Streaming – HDMI inngangen gjør det mulig å live streame.

Mange innstillinger – Contour+2 gir deg muligheten til å finjustere på bildet. Juster hvitbalansen, contrast, skarphet, exposure, og metering.

Laser – Med laseren får du riktig utsnitt med en gang.

Hva er med i esken:

  • Contour+2
  • Undervannshus
  • Mini USB kabel
  • HDMI Out kabel
  • Microphone Adapter kabel
  • Profile Mount
  • Rotating Flat Surface Mount
  • Oppladbart Lithium-Ion Battery
  • Nordisk Manual
  • SOM ENESTE BUTIKK LEGGER VI GRATIS MED 2GB MINNEBRIKKE

 

Utvalgte produkter

Forsendelse

Vi tilbyr frakt med Posten.no.

 Posten

Via posten sitt gode distribusjonsnett får vi hurtig, og med god kvalitet i alle ledd, sendt ut varene til små og store landsdeler.Betaling

Vi tilbyr betaling via PayPal eller forskuddsbetaling til konto.

Betalingsmåter

Via PayPal sin betalingportal kan man benytte alle kjente betalingskort. Man trenger ikke å ha PayPal konto for å kjøre gjennom en handel. All sikkerhet og kortinformasjon håndteres av PayPal og ingen data lagres hos oss.

Kontakt oss

Mob: +47 982 62 266
(helst etter kl 16:00)

Mail: post@cordona.no

Adresse: Sverre Svendsens veg 31b, 7056 Ranheim, Trondheim

Kundeservice