422spec
422spec_1
422spec_2
PDFSkriv ut

Cordona ASG Blip Switch ZX10RR/GSXR1000R (422Spec)

Cordona ASG (Analogue Strain Gauge) switchen. Ingen bevegelige deler, "bitteliten" 14mm i diameter, elektronisk justering, MotoGP teknologi !

Det at denne switchen er analog, vil si at utgangssignalet på denne er et Volt signal som må leses av en orginal/Race ECU på sykkelen for å trigge tenningskuttet. Vanlig SG switch er digital og utgangssignalet er en relefunksjon NO/NC.

Denne modellen erstatter de nyeste Kawasaki ZX10RR og Suzuki GSXR1000R sine orginal monterte QS/Blipper sensorer. Siden Cordona ASG ikke har noen bevegelige deler elimineres mye av unødvendig slark i giroverføringen som ellers oppstår gjennom switchen.
Array
Pris
kr. 4.390,00
Utsolgt! Varsle meg
Beskrivelse

Analog høysensitiv GP ASG Superbike quickshifter/blipper sensor for Kawasaki ZX10R7RR std. eller KRT kit ECU fra 2017- og Suzuki GSX-R1000R med std. eller Yoshimura kit ECU fra 2017-
Erstatter OEM Quickshifter/Blipper.

Konfigurerbar for push/pull girlinker (std eller race giring). Plug-and-play med stag, unibolter og 150mm aluminium girstag inkludert.GP ASG sensor er en direkte plug-and-play OEM quickshifter/blipper (eller bare quickshifter) erstatning for moderne Superbikes eller gatesyklermed med analog 0-5V tilkobling til ECU.

GP ASG Superbike sensoren gir en forbedret giring og en super distinkt og smidig girfølelse likt MotoGP og WSBK systemer.
Teknologien i sensoren er uten bevedelige deler og er mye mer pålitelig enn fjærbelastede OEM sensoren, samt at den er vanntett.

ASG står for Analogue Strain Gauge / Load cell som er populære kallenavn på disse på verdensbasis. Det som skiller denne fra tidligere versjoner at det her ikke finnes noen bevegelige deler. 


Hovedfunksjoner: