500_1
500_2
500_3
PDFSkriv ut

Batwing Shiftlight (500)

Cordona Batwing Shiflight LED. Revolusjonerende med sin meget kraftige LED
Array
Pris
kr. 690,00
Beskrivelse


Cordona Batwing Shiftlight

 

Batwing Shiftlight : "Head up" turteller....


(Klikk på bildene for større versjon)

Cordona Batwing Shiftlight
CNC produsert hus, innstøpt ledning , vanntett. Braketten kan fjernes hvis den ikke trengs for installasjonen. Ekstrem sterk LED.

Cordona Batwing Shiftlight
LED i profil med ultra lett CNC produsert aluminium brakett

 

Om Cordona Batwing Shiftlight

De fleste andre merker på markedet krever at man kjøper modell spesifikke enheter, samt å stille inn en rekke dip-switcher for å sette dem opp korrekt til din motor. Med Batwing setter man turtallet på PQ8 modulen via de 3 digitale indikatorene med en nøyaktighet på 100 rpm pr. steg. Moderne motorsykler akselerer så hurtig at mange turtellere ikke klarer å henge med, så hvis man skifter på rødstreken, over har man i mange tilfeller for høyt turtall i forhold til den ideelle momentkurven. På 2007 modellen R1 som er benyttet som en av testsyklene viser faktisk turtelleren 700 rpm for mye, og dette medfører at man da egentlig girer for tidlig i forhold til hva man tror. Batwing har ingen turtallsnål å flytte, så den vil lyse på et nøyaktig fastsatt turtall hver gang, og for høye turtall unngås. Batwing er strømforsynt fra PQ8 modulen, og trenger således ingen ekstra kabler.

Cordona Batwing Shiftlight benytter en kvalitetsleverandør (Everlight) av den superskarpe LED med en forventet levetid på 50.000 timer, nok til de fleste føreres karriere :-) LED begynner å blinke 1000 rpm før innstillt verdi for Shiftlight. Den blinker da med turtallsfrekvensen, før den så blinker fast når den når innstillte turtall.

LED tennes med fast lys ved 1000 rpm før innstillt Shiftlight verdi på PQ8 enheten. Denne lyser slik helt til innstillt turtallsverdi for girskifte nås, og går da over til turtallfrekvens blink som et varsel om at verdien nå er nådd, og det er på tide å gire.

Hvis du er den heldige eier av en Cordona Presision Quickshifter 8, da har du det perfekte racing oppsettet med å installere Batwing Shiftlight. Det eneste du da trenger å konsentrere deg om, er å gire når Batwing LED går fra å lyse, til å blinke, uten å slakke av det minste på gassen eller bruke kløtsjen. Din konsetrasjon kan da heller være på banen, eller på hvordan du skal legge opp strategien for å vinne løpet.

Alle deler fås som reservedeler i tilfelle velt og større krasj på www.cordona.no


Hva er med i kit'et ?

Batwing LED enhet, innstøpt 1,5 m kabel, vanntett kontakt for tilkobling i PQ8 ledningsnettet.

(Klikk på bildet for større versjon)

Cordona Batwing Shiftlight